Bestelauto

Als u een bestelauto koopt bent u verplicht een WA-verzekering af te sluiten. Dit is snel te doen, maar let op dat u de juiste keuzes hierbij maakt. Er zijn ongeveer 120 verschillende bestelautoverzekeringen en de keuze hangt bijvoorbeeld af van het type bestelauto (automerk, gewicht...), leeftijd bestuurder en het aantal schadevrije jaren dat is opgebouwd.

De verzekeraars baseren hun premie op bovenstaande kenmerken. Om de beste keuze voor de bestelautoverzekering te kunnen maken hebben we deze gegevens nodig. Wij gaan dan op zoek naar de verzekering die het beste in de gegeven situatie past.


 

Download brochure


Dekkingen

U moet de bestelauto minimaal verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA). Daarnaast is het mogelijk om de dekking uit te breiden:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid)
    dit is de basisdekking en de goedkoopste. De schade die  met de auto veroorzaakt aan derde wordt vergoed, maar niet de schade aan de eigen auto.
  • WA Beperkt Casco
    naast de WA dekking wordt nu ook de schade aan de eigen bestelauto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. Schade aan de eigen auto die zelf is veroorzaakt (door bijvoorbeeld een aanrijding) wordt niet vergoed.
  • WA Volledig Casco (All Risk)
    alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan de eigen auto vergoed.

Lage premie verzekering door BTW

Wanneer u als bedrijf de BTW kan verrekenen is het mogelijk om de bedrijfsauto exclusief de BTW te verzekeren. Hierdoor is het verzekerd bedrag lager en daardoor daalt ook de premie.


Aanvullende verzekeringen

Er zijn verschillende aanvullende verzekeringen mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, u kunt zelf bepalen welke u nodig vindt. Wel wijzen wij u nadrukkelijk op de WEGAS.

Meer info >>>


  Download

Ongevallen inzittendenverzekering

keert een vast bedrag uit bij ongevallen aan bestuurder en/of passagiers.

 

 

 

  Download

Schadeverzekering voor inzittenden

vergoedt de schade die bestuurder en/of passagiers lijden door het ongeluk.

 

 

 

   Download

Rechtsbijstandverzekering

voor juridisch advies en deskundige rechtshulp.

 

 

 

  Download 

Pechhulp dekking

voor pech onderweg.

 

 

 Verzekering opzeggen

In de laatste jaren is de concurrentie tussen verzekeraars enorm toegenomen. Premies zijn daardoor sterk gedaald. Overstappen naar een andere verzekeraar kan dan heel interessant zijn.  

En in dat geval ben je bij Driekleur verzekeringen aan het juiste adres: wij vergelijken de producten, de polisvoorwaarden en kwaliteit van dienstverlening van verschillende verzekeraars. En wij bieden je dan ook de beste prijs/kwaliteit verhouding!


Het Nieuwe Rijden!

Met de huidige enorm hoge brandstofprijzen is het Nieuwe Rijden zeer aan te bevelen.

Maar zuinig autorijden begint met een goede én goedkope bestelautoverzekering die past bij de gegeven situatie.

Driekleur verzekeringen gaat graag op zoek naar de beste en meest voordelige oplossing!

 Opzegbrief

 Wanneer kun je opzeggen? 

 Het Nieuwe Rijden


Google+ Google+ deze pagina
LinkedIN Deel dit op LinkedIN