Intern adviseur particulier
 
40 uur | vestiging Goes

Ben jij een binnendienst adviseur particulieren die net van school komt of ben je toe aan een volgende stap in je carrière? En houd je van een uitdaging? Dan gaan wij graag met je in gesprek om te kijken of jij onze intern adviseur particulier wordt!

Bedrijfsprofiel

Driekleur verzekeringen is een belangrijke speler op de markt in Zuidwest-Nederland met vestigingen in Goes, Bergen op Zoom, Middelburg, Spijkenisse, Terneuzen en Zierikzee.
Op onze particuliere afdeling in Goes zijn we op zoek naar een intern adviseur particulier!

Functieomschrijving/werkzaamheden

Als intern adviseur particulier verleent u zelfstandig, voornamelijk telefonisch, advies aan de particuliere klanten. Hierbij heb jij direct contact met klanten en anderzijds een coördinerende rol naar andere afdelingen binnen de organisatie, zoals de backoffice en de volmachtafdeling. Een servicegerichte instelling is een absolute voorwaarde voor het goed uitoefenen van deze functie. 

Je zal o.a. de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Je bent verantwoordelijk voor de particuliere klanten, de werkzaamheden bestaan primair uit: inventariseren, analyseren, adviseren en bemiddelen op het gebied van schade- en levensverzekeringen (voor zover gediplomeerd) particulier;
  • Je brengt advies uit na een zorgvuldige afweging van financiële wensen en risico's waarbij het klantbelang voorop staat;
  • Je zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van de werkzaamheden;
  • Je analyseert administratieve- en bedrijfsprocessen en draagt verbeteringen aan.

Wie ben jij?

Jij bent pro actief op zoek naar commerciële signalen en behoeften van prospects en klanten en zet deze om naar actie. Het adviesproces wordt te allen tijde zorgvuldig uitgevoerd. Je bent communicatief sterk en beschikt over goede sociale vaardigheden. De komende jaren wil je jezelf ontwikkelen en daar krijg je bij ons alle mogelijkheden voor. Je herkent jezelf in de volgende kenmerken:

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
  • Enkele jaren relevante werkervaring in de financiële sector is een pré maar geen vereiste;
  • Minimaal diploma Adviseur Basis, zorg- en Schadeverzekeringen Particulier;
  • Ondernemend, initiatiefrijk en de ambitie om je de komende jaren te ontwikkelen tot een onmisbare spil op de afdeling;
  • Communicatief sterk en goede sociale vaardigheden;
  • Analytisch, organisatietalent en resultaat-en kwaliteitsgericht.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende baan in een informele werkomgeving. Goede arbeidsvoorwaarden van Driekleur verzekeringen. We gaan uit van jouw kwaliteiten en willen van je leren. Tegelijkertijd bieden we je natuurlijk ook onze eigen kennis en expertise aan en hebben we veel aandacht voor jou als persoon. We investeren op die manier in je ontwikkeling en gaan voor een langdurige samenwerking.

Spreken de vacature en onze manier van werken jou aan? Dan kijken we er naar uit om kennis met je te maken!

Reageren!
Heb je belangstelling voor deze veelzijdige functie? Stuur dan je sollicitatie naar: Driekleur verzekeringen, t.a.v. Chantal Schilperoordt, Postbus 2290, 4460 MG Goes, of personeelszaken@driekleur.nl. Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Chantal Schilperoordt via 0113 362 867. 

Sollicitaties zonder benodigde vakdiploma's zullen niet in behandeling genomen worden.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Google+ Google+ deze pagina
LinkedIN Deel dit op LinkedIN