Ervaren acceptant volmacht zakelijk 32-40 uur

Vestiging Goes of vestiging Spijkenisse
 

Profiel
Als medewerker volmacht acceptatie zakelijk accepteer jij nieuwe aanvragen van zakelijke schadeverzekeringen en verwerkt wijzigingen op lopende verzekeringen binnen de richtlijnen van de volmachtgevers. Je bent het aanspreekpunt voor jouw directe collega's en informeert hen over de voortgang van de dossiers en zorgt voor een goede samenwerking met hen.

 

Verantwoordelijkheden
Je bent verantwoordelijk voor de correcte verwerking in de volmacht administratie en je bent betrokken bij de conversie van polissen naar de volmacht administratie en het optimaliseren van de polis administratie. Je overlegt met volmachtgevers over voorwaarden en premies.

 

Functie-eisen
MBO+ werk- en denkniveau
Minimaal diploma Adviseur Basis en Schadeverzekering zakelijk
Minimaal 3 jaar ervaring
Kennis van Dias heeft de voorkeur 


Kansen 

Doorontwikkelen (opleidingen) en doorgroeien is onderdeel van de Driekleur-cultuur.

Driekleur verzekeringen is een belangrijke speler op de markt in Zuidwest-Nederland met vestigingen in Goes, Bergen op Zoom, Middelburg, Spijkenisse, Terneuzen en Zierikzee.  

Reageren
Heb je belangstelling voor deze veelzijdige functie en ben je in het bezit van de benodigde functie-eisen? Stuur jouw sollicitatie naar: Driekleur verzekeringen, t.a.v. Chantal Schilperoordt, Postbus 2290, 4460 MG Goes, of mail naar personeelszaken@driekleur.nl. Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Chantal Schilperoordt via 0113 362 867. Sollicitaties zonder benodigde vakdiploma's zullen niet in behandeling genomen worden. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Google+ Google+ deze pagina
LinkedIN Deel dit op LinkedIN